Opslagruimte Geldrop-Mierlo
thuisbezorgd

Opslagruimte Geldrop-Mierlo bezorgd, opgehaald en opgeslagen

Box voor een fijne opslag van meubels

Opslagruimte Geldrop-Mierlo bezorgd tot voor je deur

Opslagruimte nodig in Geldrop-Mierlo? Ga je verhuizen en heb je tijdelijk opslag nodig voor je meubels, of een aankomende verbouwing? Opslagthuisbezorgd plaatst de opslagbox(en)  rechtvoor je deur in Geldrop-Mierlo.

Je laadt zelf je spullen in de box, hierbij kan je gebruik maken van de meegeleverde verhuisdekens. Heb je nog andere verhuisartikelen nodig? Zoals verhuisdozen, inpakpapier of hoezen, ook daar zorgen wij voor. Bestel de Opslagthuisbezorgd Box voor de gewenste huurperiode makkelijk online.

Wil je weten hoeveel boxen je nodig hebt? Kijk bij downloads voor een inventarislijst. De Box staat veilig en verzekerd in ons Opslagdepot. Wanneer je de box(en) weer retour wilt, stuur je ons een berichtje en wij zorgen dat de box(en) bezorgd worden op de door jouw gewenste locatie.

Box Zo geregeld Opslag thuisbezorgd

Betaalbare opslagruimte Geldrop-Mierlo: de voordelen!

Zo werkt opslag thuisbezorg

Zelf een busje huren en heen en weer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Opslag Thuisbezorgd is het tijdelijk opslaan van je spullen in Geldrop-Mierlo een eitje.

Zodra de opslagunit(s) voor je deur staat in Geldrop-Mierlo, kan je beginnen met inladen. Als je alles goed hebt voorbereid, ben je binnen een 1,5 uur per unit klaar.
Opslag ruimte
Natuurlijk zijn je spullen tijdens het transport vanuit Geldrop-Mierlo en ook in de tijdelijke opslag verzekerd. Onze opslagruimten zijn goed beveiligd.