Opslagbox

box bezorgen

Wij bezorgen de opslagbox waar en wanneer jij wilt

Opslag ruimte voor je inboedel

box inpakken

Jij laadt de box zelf in

Wij bezorgen opslagruimte, opslagbox

Box opslag

Wij halen de box weer op en slaan hem veilig op in onze opslagplaats

Wij bezorgen de te verhuren opslagruimte, opslagbox

Box weer nodig?

Wij bezorgen hem weer terug op het door jouw gewenste adres

Box voor een fijne opslag van meubels

Over ons

Opslag Thuisbezorgd is een onderdeel en 100% dochteronderneming van Brabantse Verhuiscentrale. Brabantse Verhuiscentrale is reeds 4 generaties actief in het zorgeloos verhuizen van particuliere en zakelijke klanten.  Het opslaan van meubelen, archieven en voorraadartikelen bieden we al sinds mensenheugenis aan. Echter Opslagthuisbezorgd is nieuw, vooruitstrevend, baanbrekend en vooral heel makkelijk.

Het is dan ook fijn om te weten dat er een gedegen, volwassen, professioneel en erkend verhuisbedrijf achter de schermen actief is om deze dienst actief in de markt te zetten en steeds te blijven verbeteren. Wat te denken van de laad tips en de verpakkingstips. Wie weet nu als geen ander hoe iets in te pakken en of te laden?? Maak het jezelf ook gemakkelijk en bestel online een opslagunit(s). Durf je het inladen toch niet geheel zelf te doen. Geen probleem. Vakmannen genoeg die u graag willen assisteren en of het gehele proces uit handen nemen.

Kortom uw bezittingen zijn in goede en vertrouwde handen.

Wist je dat?

Brabantse Verhuiscentrale al 4 generaties actief is op het gebied van particuliere – en zakelijke verhuizingen.

Onze opslagunits zijn gemaakt van duurzaam hout. Hout werkt en ademt, dus optimaal voor jou spullen. Maar is er ook aan het milieu gedacht? We gebruiken enkel duurzaam geproduceerd hout! Duurzaam geproduceerd hout is afkomstig uit duurzame bossen. Dat betekent dat hout op een duurzame manier geoogst wordt zodat alle bosfuncties behouden blijven, de bosarbeiders onder veilige omstandigheden en tegen een marktconform loon hun werk kunnen doen en de rechten van de inheemse bevolking worden gerespecteerd. In juni 2008 zijn door de Nederlandse overheid de inkoopcriteria voor duurzaam geproduceerd hout vastgesteld. De zogenaamde Dutch Procurement Criterial for Timber, ofwel TPAS-criteria. Deze bevatten principes en criteria voor duurzaam bosbeheer, de handelsketen en het ontwikkelen, toepassen en beheren van certificeringssystemen. Hout dat PEFC of FCS gecertificeerd is voldoet aan deze criteria. Dit logo zult u dus ook in ieder opslagunit tegen komen.

Alle verpakkingsmaterialen, maar ook hulpmiddelen te koop of te huur zijn in onze webshop.

088 404 4144