Veelgestelde vragen

Hieronder vind je, in 3 categorieën, de antwoorden op enkele veel gestelde vragen. Mocht je vraag in de lijst ontbreken, dan kun je zoeken op trefwoord of je vraag stellen door een mail te richten aan info@opslagthuisbezorgd.nl.

Verhuisdoos

Praktische vragen

De afmetingen zijn 1,74 L 2,37 B 1,96 H. Dit is ca 9 m3. Voor de beeldvorming, biedt de box ruimte aan 120 verhuisdozen.

Je mag alle goederen in de box plaatsen behalve gevaarlijke en bederfelijke goederen zoals omschreven in de algemene voorwaarden. We gaan niet van je vragen of je alles netjes wilt wegen. Probeer rekening te houden met een maximaal gewicht van ongeveer 800 kg tot 900 kg per box. Wat eigenlijk veel belangrijker is, is de gewichtsverdeling. Hierover kun je alles terug vinden in de algemene voorwaarden en tips en tricks die we je overhandigen bij de eigenlijke bezorging.

Jazeker, Opslagthuisbezorgd is een dochter onderneming van Brabantse Verhuiscentrale. Dit is een erkend verhuisbedrijf. Ervaren opgeleide verhuizers kunnen assisteren bij het laden van de opslagbox. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op, zodat we een passende offerte kunnen maken.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg ervoor dat alles klaar staat, de dozen ingepakt zijn en dat het meubilair is gedemonteerd. Het laden van een box duurt dan ongeveer 1,5 uur, dit is uiteraard ook afhankelijk van de hulp.

Om het jezelf makkelijk te maken kan je verhuisdozen en overige artikelen kopen, onder het kopje Verhuisshop staan alle artikelen.

De opslagbox(en) worden geleverd op een aanhanger. Reserveer dan ook minimaal drie parkeerplaatsen voor plaatsing. Plaatsing op een oprit kan natuurlijk ook.

Geen probleem. De afmetingen van de box staan op de site, dus weet je dit vaak ruimschoots van te voren al. Als je dit vooraf aangeeft en het meubelstuk of meubelstukken verpakt aan kunt bieden, nemen we ze gewoon mee en slaan we ze netjes en veilig op net als de rest van de spullen. Overigens is dit ook zo, als je net niet alles in de unit kunt laden. We bieden daar alternatieven voor. Neem met ons contact op per mail of telefoon en we maken een passende offerte.

Geen probleem, de afmetingen van de box staan op de site, dus weet je dit vaak ruimschoots van te voren al. Als je dit vooraf aangeeft en het meubelstuk of meubelstukken verpakt aan kunt bieden, nemen we ze gewoon mee en slaan we ze netjes en veilig op net als de rest van de spullen. Overigens is dit ook zo,  als je net niet alles in de unit kunt laden. We bieden daar alternatieven voor. Neem met ons contact op per mail of telefoon en we maken een passende offerte.

Wat kost opslagthuisbezorgd?

Financiële vragen

Is het van belang dat je dagelijks of wekelijks zelf bij je opslagbox(en) kan? Geen probleem, neem dan contact met ons op! We maken graag een aangepaste offerte voor je.

Bij het ophalen van de opslagboxen, neemt de chauffeur een machtigingsformulier mee, voor het incasseren van de maandelijkse opslagkosten alsook de eenmalige kosten.

Uiteraard is dit mogelijk, zodra je de datum van retour weet, bel ons of stuur een mailtje. Echter het minimale termijn is 1 maand. 

Je opslagbox(en) zijn verzekerd tijdens opslag tegen brand en diefstal voor € 3000,00. Het transport van de boxen is verzekerd conform de AVC. (Algemene vervoersconditie). Echter je gaat zelf inpakken en zelf laden en daarom adviseren we je dan ook bij je eigen verzekeraar kenbaar te maken dat je gaat verhuizen. De meeste verzekeraars bieden een inboedelverzekering aan inclusief “doe het zelf verhuizing.”

Vragen over Opslag thuisbezorgd?

Overige vragen

Een hangslot is verplicht en de kosten zijn € 12,50 per hangslot, hierdoor kunnen wij de verzekering van € 3000,- per box per gebeurtenis aanbieden.

De opslagboxen, worden opgeslagen op de Broekakkerseweg 22 -26 te Eindhoven. Dit is een geconditioneerde en beveiligde hal.

Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid. Liefst zo snel mogelijk, zodat we jouw gewenste datum kunnen reserveren.

088 404 4144