Opslagruimte Valkenswaard
thuisbezorgd

Opslagruimte Valkenswaard bezorgd, opgehaald en opgeslagen

Box voor een fijne opslag van meubels

Opslagruimte Valkenswaard bezorgd tot voor je deur

Opslagruimte nodig in Valkenswaard? Ga je verhuizen en heb je tijdelijk opslag nodig voor je meubels, of een aankomende verbouwing? Opslagthuisbezorgd plaatst de opslagbox(en)  rechtvoor je deur in Valkenswaard.

Je laadt zelf je spullen in de box, hierbij kan je gebruik maken van de meegeleverde verhuisdekens. Heb je nog andere verhuisartikelen nodig? Zoals verhuisdozen, inpakpapier of hoezen, ook daar zorgen wij voor. Bestel de Opslagthuisbezorgd Box voor de gewenste huurperiode makkelijk online.

Wil je weten hoeveel boxen je nodig hebt? Kijk bij downloads voor een inventarislijst. De Box staat veilig en verzekerd in ons Opslagdepot. Wanneer je de box(en) weer retour wilt, stuur je ons een berichtje en wij zorgen dat de box(en) bezorgd worden op de door jouw gewenste locatie.

Box Zo geregeld Opslag thuisbezorgd

Betaalbare opslagruimte Valkenswaard: de voordelen!

Zo werkt opslag thuisbezorg

Zelf een busje huren en heen en weer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Opslag Thuisbezorgd is het tijdelijk opslaan van je spullen in Valkenswaard een eitje.

Zodra de opslagunit(s) voor je deur staat in Valkenswaard, kan je beginnen met inladen. Als je alles goed hebt voorbereid, ben je binnen een 1,5 uur per unit klaar.
Opslag ruimte
Natuurlijk zijn je spullen tijdens het transport vanuit Valkenswaard en ook in de tijdelijke opslag verzekerd. Onze opslagruimten zijn goed beveiligd.